Μπισκότα μπανάνας
Υλικά:
- 1 νεροπότηρο λάδι
- 1 νεροπότηρο ζάχαρη
- 1 νεροπότηρο πολτός μπανάνας (περίπου 2 με 2 ½ μπανάνες)
- 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 1 κουτ. γλυκού κανέλα
- ½ κουτ. γλυκού σόδα (προαιρετικά- μόνο αν θέλουμε να γίνουνε τραγανά)
- 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις (ώσπου να μην κολλάει η ζύμη στο χέρι μας)
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε το λάδι, το πολτό
μπανάνας και τη ζάχαρη. Στην συνέχεια προσθέτουμε τη κανέλα, τη σόδα, το
μπέικιν πάουντερ και το αλεύρι με δόσεις μέχρι η ζύμη να είναι αφράτη και να
μην κολλάει στο χέρι μας.
Ψήσιμο:
Στους 180ο C για 10 – 15 λεπτά.
* Αν βάλουμε περισσότερο αλεύρι, τότε τα
κουλουράκια θα σκάσουν στο ψήσιμο.
0 σχόλια:
Post a Comment