Μπισκότα μπανάνας



Μπισκότα μπανάνας

Υλικά:
  • 1 νεροπότηρο λάδι
  • 1 νεροπότηρο ζάχαρη
  • 1 νεροπότηρο πολτός μπανάνας (περίπου 2 με 2 ½ μπανάνες)
  • 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 1 κουτ. γλυκού κανέλα
  • ½ κουτ. γλυκού σόδα (προαιρετικά- μόνο αν θέλουμε να γίνουνε τραγανά)
  • 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις (ώσπου να μην κολλάει η ζύμη στο χέρι μας)

Εκτέλεση:
    Ανακατεύουμε το λάδι, το πολτό μπανάνας και τη ζάχαρη. Στην συνέχεια προσθέτουμε τη κανέλα, τη σόδα, το μπέικιν πάουντερ και το αλεύρι με δόσεις μέχρι η ζύμη να είναι αφράτη και να μην κολλάει στο χέρι μας.

Ψήσιμο:
Στους 180ο C για 10 – 15 λεπτά.

*   Αν βάλουμε περισσότερο αλεύρι, τότε τα κουλουράκια θα σκάσουν στο ψήσιμο.


0 σχόλια:

Post a Comment



 

Recipes memories Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha