Φωλιές από ταλιατέλλες



Φωλιές από ταλιατέλλες

Υλικά:
  • 1 κιλό μοσχάρι
  • 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
  • 1 κρασοπότηρο κρασί, κόκκινο
  • 4 ντομάτες, κομμένες σε κυβάκια
  • ½ κιλό γιαούρτι
  • 350γρ. κεφαλοτύρι, τριμμένο
  • 1 πακέτο ταλιατέλλες
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:
    Σε μια κατσαρόλα, βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το μοσχάρι. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και μετά ρίχνουμε το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ από το κρασί και ρίχνουμε τις ντομάτες. Αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό.
    Τη συνέχεια σε μια άλλη κατσαρόλα, βράζουμε τις ταλιατέλλες. Σε ένα ταψί ετοιμάζουμε τις φωλιές, βάζοντας μια μεγάλη κουταλιά ταλιατέλλες. Τοποθετούμε μια μερίδα κρέας και στην συνέχεια μια κουταλιά γιαούρτι. Σκεπάζουμε ξανά με ταλιατέλλες και ρίχνουμε από πάνω τριμμένο κεφαλοτύρι. Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.
    Ψήνουμε στο φούρνο στους 180ο C για 30 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσει το τυρί.


0 σχόλια:

Post a Comment



 

Recipes memories Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha