Μαρινάδα αλατιού




Μαρινάδα αλατιού

Υλικα:
  • 5 κουτ. σούπας χονδρό θαλασσινό αλάτι
  • 1 κουτ. σούπας ξερό κόλιανδρο, χοντροκομμένο
  • 1 κουτ. σούπας φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο ή φρέσκια ρίγανη
  • 1 κουτ. σούπας μαύρο πιπέρι, χοντροκομμένο
  • 1 κουτ. σούπας πράσινο πιπέρι, χοντροκομμένο
  • 1 κουτ. σούπας ροζ πιπέρι, χοντροκομμένο
  • ξύσμα από 1 λεμόνι
  • ξύσμα από 2 λάιμ

Εκτέλεση:
            Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά. Αλείφουμε με αυτό το μείγμα τις μπριζόλες αι τις αφήνουμε 20 λεπτά. Στην συνέχεια, τις ξεπλένουμε και τις σκουπίζουμε, τις αλείφουμε με ελαιόλαδο και είναι έτοιμες να τις ψήσουμε στη σχάρα.


*Δεν αλατίζουμε πάλι τις μπριζόλες γιατί έχουν πάρει αλάτι από τη μαρινάδα.


0 σχόλια:

Post a Comment



 

Recipes memories Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha